2011. szeptember 28., szerda

Foci torta:

Nem sok labdát vagy focit készítettem az életemben, de nem is hiányzik :) nagyon sok pontosságot igényel és nagyon feltűnő ha pár milliméter eltérés van. Mivel csináltam már régebben is és a hétvégén is így mindkettőt megmutatom :)



2011. szeptember 24., szombat

Tulipános torta :

Ez a hétvége is sok kihívást tartogatott számomra. Az egyik ez a fehér tulipános torta volt, amit egy itteni cukrász dinasztia családja rendelt tőlem. Konkrét képet kaptam a tortáról, hogy ilyen tortát szeretnének rumos gesztenye ízű krémmel ami meggyel van dúsítva. Örömmel álltam e kihívás elé mivel még ilyet se csináltam :)


2011. szeptember 17., szombat

F1 Red Bull torta:

Igen, megint autó :P
Még most sem sikerült megszeretnem az autógyártást. Mivel sok tortám volt a hétvégén így nem vesztem el a részletekben, de a vártnál jobb lett a végeredmény :)

2011. szeptember 16., péntek

Miki egér torta:

Ilyen tortát se csináltam még ezért "csak" fekvő módban mertem bevállalni. Remélem így is örült a kis ünnepelt :)


BMW torták:

Mivel el vagyok maradva így összeszaporodott két autó tortám is :) mind kettő BMW csak az egyik 635 a másik Z3 kabrio. Sajna a 635-nél nem sikerült elég jól a kép mert úgy néz ki mint aki rücskös, pedig életben tükör sima felülete volt mivel le lakkoztam. azért meg mutatom :P
A Z3-t ma csináltam simán lüszterrel kentem és nem lakkoztam tanulva az esetből :)
Azt azért le kell szögezni az autók még mindig nincsenek a szívem csücskibe :D pedig holnapra is van egy :P




2011. szeptember 15., csütörtök

Emma torta :)

Ez a torta egy édes kis 2 évesnek készült. A kérés csak annyi volt, hogy katicák és pillangók legyenek rajta. Így sikerült, a legnagyobb elismerés az volt mikor az anyukája meglátta a tortát és boldogan azt mondta " ez a torta olyan Emmás" :D

2011. szeptember 10., szombat

Őz bak torta:

Ezt a tortát ismét szívemnek kedves családnak készítettem! Keresztelőre készülnek és ezen a napon van a keresztanya szülinapja is így ezzel az őz bakkal szeretnék meglepni :) Mivel a szülinapos is jó ismerősöm és vadásztársam és imád vadászni így nem is kaphatna másmilyen tortát :) Sok képet megnéztem a neten és persze emlékeimet is előszedtem, mert valamikor hajdanán lány koromban én is neveltem fel egy árva őzet igaz az suta volt. Próbáltam arányaiban és testtartásában is a lehető legjobban az igazi bakokat utánozni, igaz a nyaka kissé rövid lett de nem tartotta volna akkor meg a fejét. Agancsa is arra utal , hogy ez egy igazi kapitális öreg bak, egy ilyen trófea minden vadász büszkesége lehetne :D Remélem sikerült célom elérni és mások tetszését is elnyerni!